Microlife NEB 100B kompresszoros inhalátor (18 680 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Microlife NEB 100B kompresszoros inhalátor
Microlife NEB 100B kompresszoros inhalátor

18 680 Ft 

A svájci MICROLIFE NEB 100B egy magas minőségű kompresszoros inhalátor. Tökéletes segédeszköze az inhalációs terápiának, de az asztma és egyéb légúti megbetegedések gyógyításában is elengedhetetlen. Egészen finom porlasztásának köszönhetően a tüdő legmélyebben fekvő részeibe is eljut az elporlasztott gyógyszer. Kezelése és tisztítása rendkívül egyszerű.

 

 

A készülék működési ciklusa: 30perc működés, majd pedig 30perc szünet. A kiszerelésben gyermek és felnőtt maszk is van, továbbá csutora és tartalék szűrő. A készülékre 3 év garancia van.

A porlasztás sebessége: 0,35 ml / perc. A szemcseméret: 2.61 um (75% 5mM)

 

Jellemzők

  • Svájci precízitás és design
  • Inhalációs terápiához, asztma, krónikus hörghurut és más légúti betegségek kezelésére
  • Gyermek és felnőtt maszk, csutora és tartalék szűrő
  • 3 év garancia

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Microlife NEB 100B kompresszoros inhalátor Kapcsolódó termékek

Microlife NEB 10A kompresszoros inhalátor és orrmosó egyben

A svájci Microlife NEB 10A egy speciális kombinált készülék, amely egyesít egy kompresszoros inhalátort és egy orrmosót. A folyamatos ...
32 900 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.