Polar M460 pulzusmérő kerékpáros óra OH1 pánttal (86 900 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Polar M460 pulzusmérő kerékpáros óra OH1 pánttal
Polar M460 pulzusmérő kerékpáros óra OH1 pánttal

86 900 Ft 

Az M460 egy GPS kerékpáros komputer fejlett wattmérő-kompatibilitással, valamint Strava Live Segments és Polar Smart Coaching támogatással. Ez a fontos kerékpáros funkciókat kínáló eszköz nagyszerű edzőtárs az országúti és hegyi kerékpározáshoz egyaránt.

Tökéletes sportóra kerékpárosoknak, akiknek az edzés az első. A bejövő hívásokat, értesítéseket láthatjuk a kijelzőn, ha a telefon a zsebünk mélyén is van. Edzéstervezés is van benne, természetesen ezt a PolarFlow programból állíthatjuk, s tölthetünk le személyre szabva. 

Az OH1 karpánt és a H10 mellkaspánt is belső memóriába is dolgozik így edzés után is kiolvasható okostelefonnal és a Polar Beat App használatával.

 

 

FEJLETT WATTMÉRŐ-KOMPATIBILITÁS

A Polar M460 számos Bluetooth wattmérővel kompatibilis.

STRAVA LIVE SEGMENTS

A kerékpározás sokkal szórakoztatóbb a Strava Live Segments segítségével. Az M460 figyelmeztetést ad, amikor egy Strava szegmenshez közelítesz , valós idejű adatokat szolgáltat a teljesítményedről, és a szegmens befejezése után megmutatja az eredményeidet.

GPS ÉS BAROMÉTER

A GPS és a barométer segítségével nyomon követheted a sebességedet, a távolságot, a magasságot és a lejtési szöget.

PULZUSSZÁMMÉRŐ

Csatakoztasd a Polar M460 eszközt a Polar H10 pulzusszámmérőhöz, és fedezd fel a pulzusmérésen alapuló edzés előnyeit. A pulzusszám a jelzi a legmegbízhatóbb módon, hogy milyen keményen dolgozik a test – a pulzusszám mérésével hatékonyabbá válik az edzésed.

HOSSZÚ AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ

A Polar M460 akár 16 órányi edzéshez elegendő akkumulátoros üzemidőt is képes biztosítani.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Maradj kapcsolatban kerékpározás közben a telefon okos értesítéseinek segítségével.

BIZTONSÁG

A Polar M460 egy első LED-es izzóval gondoskodik a biztonságodról.

KITARTÁSRA TERVEZVE

A Polar M460 karcsú, letisztult kialakítását szénszálas, stílusos borítás egészíti ki. Az oldalsó gombok barázdáltak, így könnyebben megtalálhatók és megnyomhatók.

 

Kerékpáros computer GPS-es sebesség és távolságmérővel, baromertikus magasság és hőmérséklet mérővel. Természetesen a HRM jelölés a pulzusmérőt is jelenti, azaz ez is a csomag tartozéka. Több bringára testreszabható működés és adat megjelenítés, előre definiálható edzéstípus végrehajtás segítségek. Természetesen számítógéphez csatolható, s onnan beállítható, illetve okostelefonon keresztül (Bluetooth Smart rendszeren) is letölthető edzések a Polar Flow webes és mobil APP segítségével egyaránt.

Plusz funkció, hogy telefonnal használva a bejövő hívásokat, értesítéseket, sms-ket láthatjuk (ha szeretnénk) edzés közben is, így a telefont nem szükséges elővennünk, ha keresnek. A Live Strava funkció* is elérhető a Polar M460 GPS-el, amihez szintén szükség lesz telefonra, s azon internetre.

 

* a LIVE STRAVA használatához PREMIUM STRAVA előfizetés szükséges. Az óra beregisztálása után 60 napos ingyenes Premium Strava előfizetést ad a POLAR. 

 

Előnyök

 • Jó ár-értékarány
 • Magabiztos működés
 • Edzésterv kérhető a Flow szoftverben, mely rátölthető az órára
 • Jól látható számlap és számok az órán
 • 1-2-3-4 soros kijelző is beállítható
 • H10 vagy OH1 belső memóriás pánttal is használható

 

Pántok jellemzői

POLAR H10 - mellkaspánti pulzusmérés.

 • Előnye, hogy EKG pulzusmérésű a pontossága. Elemes működés.

POLAR OH1 - optikai pulzusmérés a karról.

 • Előnye, hogy feltölthető akkumlátorral rendelkezik, felkarra, alkarra helyezhető.

 

 

Csomag tartalma

 • POLAR M460 óra
 • Kerékpárkormányra/ stucnira óratartó konzol
 • Polar OH1 (fekete)
 • szerelékek a kormányra szereléshez

 

A részletes technikai információkat a feliratra kattintva letöltheti:
RÉSZLETES TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

 

A használati útmutatók az alábbi linkről tölthetők le:
http://support.polar.com/hu/support/manuals

Polar M460 pulzusmérő kerékpáros óra OH1 pánttal Kapcsolódó termékek

Polar M460 pulzusmérő kerékpáros óra

Az M460 egy GPS kerékpáros komputer fejlett wattmérő-kompatibilitással, valamint Strava Live Segments és Polar Smart Coaching támogatással. Ez a fontos ...
79 900 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.