Batz REA kék női csizma (24 990 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Batz REA kék női csizma
Batz REA kék női csizma

24 990 Ft 

A hidegebb hónapokra is gondolva az idei ősz nagy meglepetése a Batz csizma! Sötétkék bőrből, gondos kezek munkáját dicsérve igazi kézműves darabról van szó. Puha bőr, kényelmes talpkialakítás, simogatóan meleg bélés öleli körül a lábat. Mitől lesz annyira különleges? A húzott varrás, a bokarésznél keskeny bőrszalag néhányszor körbetekerve, valamint a pici, kecses bőrdísz teszi annyira imádnivalóvá ezt a Batz lábbelit. Sportos, lezser, nőies, bohém egyszerre, attól függ, mihez hordja viselője. Az átmeneti időszakra, mindenképpen száraz időjáráshoz ajánljuk.

  • Vadonatúj fejlesztésű női csizma
  • Pehelykönnyű, kényelmes viselet
  • 100% valódi, válogatott minőségű bőr

 

Kizárólah az alánbbi méretekben rendelhető!

Méret / Belső talphossz

  • 37      24,0 cm
  • 38      24,5 cm
  • 39      25,0 cm
  • 40      25,5 cm

Sarokmagasság: 1 cm

Figyelem! Megrendeléskor a személyes adatok megadásánál a Megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy milyen mértet szeretne!

Batz REA kék női csizma Kapcsolódó termékek

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget.Batz REA barna női csizma

A hidegebb hónapokra is gondolva az idei ősz nagy meglepetése a Batz csizma! Sötétkék bőrből, gondos kezek munkáját dicsérve igazi kézműves darabról ...
24 990 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.