Pampers Active Baby-Dry pelenka 4+ (Maxi+) 9kg-16kg 120 db (11 999 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Pampers Active Baby-Dry pelenka 4+  (Maxi+) 9kg-16kg 120 db
Pampers Active Baby-Dry pelenka 4+ (Maxi+) 9kg-16kg 120 db

11 999 Ft 

Elmondjuk, hogy a babák új generációja számára miért vidám az ébredés. Nincs is nagyobb öröm annál, mint amikor a pici láthatóan vidáman ébred. Ez egyúttal azt is jelzi, hogy az éjjel remekül aludt.

A legújabb Pampers pelenkákban található három különleges nedvességfelszívó csatorna elősegíti, hogy a baba zavartalanul aludjon. A csatornák segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet a pelenka belsejében, hogy az kevésbé duzzadjon meg a korábbi Pampers pelenkákhoz képest, és akár 12 órán át tartó szárazságot biztosítson. Így a kisbabád épp olyan szárazon ébredhet, mint amikor aludni ment.

3 nedvességfelszívó csatorna: Segít egyenletesen eloszlatni a nedvességet, hogy a pelenka kevésbé duzzadjon meg a korábbi Pampers pelenkákhoz képest.

Nedvszívó Micro Pearls gyöngyök: Mikrogyöngyöket tartalmazó belső réteg, mely felszívja és akár 12 órán át magába zárja a nedvességet.

Rugalmas oldalak: Kényelmesen illeszkednek és kiválóan védenek az éjszakai szivárgás ellen.

Gyorsan száradó rétegek: Magukba szívják és távol tartják a nedvességet a baba bőrétől.

Puha, mint a pamut*: A bababőrrel közvetlenül érintkező puha és száraz fedőréteg a nyugodt éjszakákért (*valódi pamutot nem tartalmaz)

Légáteresztő anyagok: Elősegítik a levegő könnyed áramlását a pelus belsejében.

 

ÚJ KÉNYELMESEN SZÁLLÍTHATÓ CSOMAGOLÁS!

 

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.