QMED memóriahabos gyermek nyakpárna (4 800 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
QMED memóriahabos gyermek nyakpárna
QMED memóriahabos gyermek nyakpárna

4 800 Ft 

A memóriaszivacs anyagból készült párna különleges alakjának köszönhetően jól megtámasztja a nyaki gerincszakaszt, enyhítve a nyaki gerinc- és izomfájdalmat.
Gyermekek számára készült termék, ajánlott pihenéshez, tv nézéshez, és különösen hosszabb utazáshoz (a babakocsiban, autóban, buszon, vonaton, vagy repülőn). A hipoallergén puha szövet biztonságos a gyermekek érzékeny bőrével való érintkezésre.

A nyaki gerincszakasz kényelmes megtámasztásával lehetővé teszi a nyakizmok ellazulását, biztosítja a nyugodt pihenést. Segítségével elkerülhető a fej oldalra billenése okozta izomfeszülés és fájdalom, illetve az alvásból való hirtelen felriadás.

Első használat előtt jól szellőztesse át. A huzat kézzel, max. 60 C-os vízben mosható.

Anyagösszetétel:

  • Párna: 100% poliuretán hab
  • Huzat : 75% pamut, 25% poliészter
  • Sűrűség: 55 kg/m3

 

 

Gyártja : MDH SP Z O.O., ul. Tymienieckiego 22/24, 90-349 LODZ, Lengyelország

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.